Mbledhja konstituive e këshillit të komunës

Mbledhja konstituive e këshillit të komunës
Sot u mbajt mbledhja konstituive e Këshillit të Komunës së Sarajit ku me 14 vota për, 1 abstenim dhe 4 vota kundër u zgjodh kryetari i këshillit komunal z.Muhamed Ramadani.
Kryetari z.Bexheti ju uroi punë të mbarë dhe suksese dhe u shpreh që së bashku do të punojnë pa dallime, për të gjithë banorët e Komunës së Sarajit.