Me rastin e festës së 28 nëntorit sot kryetari z.Blerim Bexheti nderoi figurat e heronjve të kombit Halil Latifi në Gërçec dhe Isa Boletini në Saraj.

Me rastin e festës së 28 nëntorit sot kryetari z.Blerim Bexheti nderoi figurat e heronjve të kombit Halil Latifi në Gërçec dhe Isa Boletini në Saraj.
Me rastin e festës së 28 nëntorit sot kryetari z.Blerim Bexheti nderoi figurat e heronjve të kombit Halil Latifi në Gërçec dhe Isa Boletini në Saraj.
Në këtë ditë feste kombëtare sot përkujtiuan veprimtarinë e heroit kombëtar Halil Latifi për idealin dhe përkushtimin e tij maksimal për çështjen kombëtare dhe unifikimin e popullit shqipëtar, i cili në vitin 1993 u flijua nga torturat çnjerzore të mililicisë shoviniste që në mënyrë mizore organizonin likuidimin fizik të veprimtarëve të dalluar të çështjes kombëtare.
Gjithashtu sot kryetari z.Blerim Bexheti gjithashtu nderoi edhe shtatoren e Isa Boletinit në Sheshin e Sarajit, ku shfrytëzoi rastin që të shpalos edhe emrin e Heroit kombëtar që sot mban ky shesh.
E përjetshme qoftë veprimtaria e dëshmorëve të kombit.
Lavdi!