Me rastin e fillimit të gjysëm vjetorit të dytë shkollor kryetari z.Bexheti vizitoi shkollën fillore “Drita”-Rashçe .

Me rastin e fillimit të gjysëm vjetorit të dytë shkollor kryetari z.Bexheti vizitoi shkollën fillore “Drita”-Rashçe .
Sot me rastin e fillimit të gjysëm vjetorit të dytë shkollor kryetari z.Bexheti bashkë me këshilltarin komunal z. Haxhiu, sekretarin e komunës z. Shabani dhe pergjegjësin e sektorit për arsim z. Rexhepi vizituan shkollën fillore “Drita”-Rashçe .
Gjatë vizitës realizuan një takim me të gjithë të punësuarit në këtë shkollë ku nga afër ndëgjuan kërkesat dhe nevojat e tyre për zhvillim efikas të procesit arsimor.
Gjithashtu duke pasur parasysh gjendjen me pandeminë u siguruan që tju përmbahen masave preventive të rekomanduara nga ministria e Arsimit.