Organizata humanitare “Kalliri i Mirësisë” bashkë me Komunën e Sarajit aksion humanitar

Organizata humanitare “Kalliri i Mirësisë” bashkë me Komunën e Sarajit aksion humanitar

Me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit Organizata humanitare sot bashkë me komunën e Sarajit sot kanë shperndarë 200 pako me produkte ushqimore në të gjitha vendbanimet e komunes tonë.

E përshëndesim iniciativën e organizatës humanitare të cilët gjithmonë në raste të veçanta kanë ndihmuar dhe gëzuar familjet me nevoja.