Përfundoi Kampionati Europian në kajakë në qendrën për sport dhe rekreacion “Matkë”.

Përfundoi Kampionati Europian në kajakë në qendrën për sport dhe rekreacion “Matkë”.

Përfundoi Kampionati Europian në kajakë në qendrën për sport dhe rekreacion “Matkë”.

Është nder dhe kënaqësi për komunën e Sarajit që këtë vit ishte nikoqir e kampionatit europian në kajakë.
Së bashku me Federatën e Kajakëve të Maqedonis komuna e Sarajit organizoi këtë event madhështor, në disa kategori me garues nga vende të ndryshme të Europës.
Në vijim vendet e para në disa kategori:
K1 – Femra
Dimovova Barbora – Republika Çeke
K1 – U23
Rosa Mathilde – Itali
C1 – Meshkuj
Janu Filiip – Republika Çeke
C1 – U23
Sauteur Nikolas – Francë
K1 – Meshkuj
Reboul Augustin – Francë
K1 – U23
Urankar Anze – Sloveni

Në mungesë të kryetarit Bexheti, medaljet u shperndan nga sekretari i komunës së Sarajit Z. Sefi Shabani.

“Është e mrekullueshme të shohësh entuziazmin, pasionin e tyre për sportin dhe dëshirën për të aritur në vendin e parë. Urova të gjith pjesmarësit dhe Federatën e Kajakëve të Maqedonis duke ju uruar suksese të shumta dhe përkrahje të parezervë nga komuna e Sarajit theksoi Shabani