Përurohen rrugicat në fshatrat Kondovë dhe Saraj

Komuna e Sarajit vazhdon investimet në infrastrukturën rrugore. Ushtruesja e detyrës kryetare e komunës, Vejzie Kovaçi ka marë pjesë në lë[shimin në përdorim të dy rrugocave të shtruara me pllaka të betonin, një në fshatin Kondovë dhe një në vendbanimin Saraj. 

"Janë shtruar me pllaka të begatonit reth 1700 metra katrorë dhe se  investimi i përgjithshëm kapë vlerën 20 mijë euro. Rrugica në Kondovë është realizuar me mjete buxhetore, kurse ajo në Saraj është realizuar në kuadër të projektit në bashkëpunim me banorët lokal", ka deklaruar u.d krzetare e komunës, Vejzie Kovaçi. 

Ajo duke përmendura prioritetet e saja për gjatë kohë që do të jetë ushtruese detyre në Komunë të Sarajit u shpreh se do të vazhdojë me realizimin e projekteve të filluara kohë më parë si përfundimin e Çerdhes për Fëmijë, kampusin e UEJL-së, Shkollën e mesme, shkollën fillore në Bukoviç dhe ndërtimin e Urës në hyrje të Sarajit dhe projektet tjera nëpër vendbanimet tjera në infrastrukturë.

Komuna e Sarajit për vitin 2011 nga buxheti i saj, ka ndarë reth 12 milion denarë për ndërtimin dhe riparimin e infrastrukturës rrugore.

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}