Përurohet rruga e rre në fshatin Sfillare të poshtme

Përurohet rruga e rre në fshatin Sfillare të poshtme

Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti, në vendbanimin Sfillare të Poshtme, ka përuruar një rrugë që është shtruar me pllaka të bekatonit. Investimi është i komunës së Sarajit, dhe pjesë e programit zgjedhor.