Profesori i nderuar Avzi Mustafa për vizit në Komunën e Sarajit

Profesori i nderuar Avzi Mustafa për vizit në Komunën e Sarajit

Ështe nder dhe respekt i veçantë që në ambientet e Komunës së Sarajit pritëm Profesorin e nderuar Avzi Mustafa i cili përveç tjerash na dhuroi dhe veprën e tij më të fundit Leksion i pishtarëve të arsimit shqip në Maqedoni 1941-1971, që paraqet interes të veçantë edhe për Komunen e Sarajit gjegjësisht edhe per arsimin shqip ne trevat e dervenit.