Vizitë nga Profesori Univerzitar z. Jonuz Abdullai bashkë dhe studentët nga Univerziteti i Europës Juglindore – Drejtimi i Shkencave shoqërore

Vizitë nga Profesori Univerzitar z. Jonuz Abdullai bashkë dhe studentët nga Univerziteti i Europës Juglindore – Drejtimi i Shkencave shoqërore
“Kishim një takim konstruktiv ku studentët ishin të interesuar dhe në përgjithësi debatuam për tema politike, pikëmpamjet e mia si politikan dhe si kryetar komune, diskutuam për zhvillimin e komunës, pagesën e taksave dhe tatimeve, si dhe ballafaqimi me krizën ekonomike.
Komuna e Sarajit është gjithmonë e hapur për vizita të tilla dhe është e gatshme të kontribuoj në zhvillimin e procesit edukativo arsimor në të gjitha nivelet.
Ju Faleminderit për vizitën.” u shpreh kryetari z. Blerim Bexheti