Program i mrekullueshëm me poezi dhe këngë organizuar nga nxënësit e SH.F.DITURIA me rastin e 110 Vjetorit të Ditës së Flamurit Kombëtar

Program i mrekullueshëm me poezi dhe këngë organizuar nga nxënësit e SH.F.DITURIA me rastin e 110 Vjetorit të Ditës së Flamurit Kombëtar
🇦🇱 Festën e flamurit sot e vazhduam në shkollën fillore Dituria në Saraj ku ndoqëm programin e mrekullueshëm me poezi dhe këngë që kishin organizuar nxënësit dhe stafi i shkollës.
🎉Urojmë shqiptarët kudo që ndodhen 28 Nëntorin – Ditën e Famurit Kombëtar!