Shkollat Emin Duraku dhe Ibe Palikuqa shënojnë përvjetorët

Kryetari i Komunës së Sarajit z. Blerim Bexheti ka marë pjesë në manifestimit me rastin e shënimit përvjetorit të themelimit të shkollës fillore Ibe Palikuqa dhe nga fshati Bojanë dhe asaj Emin Duraku nga fshati Bukoviç . (/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}