Sonte kisha nderin të jem prezent në Festivalin kompetetiv folklorik burimorë ndërkombëtar “DUFLLA 2021”

Sonte kisha nderin të jem prezent në Festivalin kompetetiv folklorik burimorë ndërkombëtar “DUFLLA 2021”

Ky festival është i pesti me radhë dhe na mundëson që të njifemi nga afër me vlerat kulturore, artistike, folklorin, dhe traditat nga Shoqnit kulturore artistike, të cilët me programet e tyre përfaqësojnë shtetet si Rumania, Shqipëria, Kosova, Mali i Zi, Bosnja dhe Hercegovina. Komuna e Sarajit do të përkrah gjithmonë festivale të tilla ku promovohen vlerat tona kulturore artistike, ndërsa ne njifemi me ato të vendeve tjera. Un ju dëshiroj të gjithëve suksese në performansat e tyre dhe uroj që të fitojnë më të mirët.