Sot kryetari z.Blerim Bexheti emëroi z. Bujar Kovaçin ushtrues të detyrës – Drejtor i shkollës fillore komunale “DRITA” në vendbanimin Rashçe.

Sot kryetari z.Blerim Bexheti  emëroi z. Bujar Kovaçin ushtrues të detyrës – Drejtor i shkollës fillore komunale “DRITA” në vendbanimin Rashçe.

Drejtorit të ri i urojmë shëndet dhe shumë suksese në zhvillimin e procesit edukativo arsimorë.