Sot kryetari z. Blerim Bexheti priti në takim përfaqësuesit e SHKA SHQIPONJAT në krye me z. Fevzi Ebipi të cilët i uroi dhe ju shprehi mirnjohje për çmimin e fituar GRAN PRI në festivalin TODORICA të mbajtur në Shën Nikollë.

Sot kryetari z. Blerim Bexheti priti në takim përfaqësuesit e SHKA SHQIPONJAT në krye me z. Fevzi Ebipi të cilët i uroi dhe ju shprehi mirnjohje për çmimin e fituar GRAN PRI në festivalin TODORICA të mbajtur në Shën Nikollë.

Në këtë festival ku kishte konkurencë me pjesëmarës nga më shumë vende ballkanike, SHQIPONJAT si grupi i vetëm shqiptar shkëlqyen dhe ishin fitues absolut të çmimit të parë.

Komuna e Sarajit është krenar me këto arritje dhe padyshim që do të vazhdon përkrahjen e parezervë edhe në të ardhmen.