Sot në hapësirat e Komunës së Sarajit kryetari z.Blerim Bexheti mirëpriti në takim Kryetarin e Komunës së Hanit të Elezit nga Republika e Kosovës, z. Mehmet Ballazhi

Sot në hapësirat e Komunës së Sarajit kryetari z.Blerim Bexheti mirëpriti në takim Kryetarin e Komunës së Hanit të Elezit nga Republika e Kosovës,  z. Mehmet Ballazhi
Sot në hapësirat e Komunës së Sarajit kryetari z.Blerim Bexheti mirëpriti në takim Kryetarin e Komunës së Hanit të Elezit nga Republika e Kosovës, z. Mehmet Ballazhi, si dhe z. Avni Hasallari, kontribues i shquar i kauzës kombëtare shqipëtare.
Gjatë takimit biseda ishte miqësore dhe shumë konstruktive, ku diskutuan rreth shkëmbimit të përvojave komunale administrative, mundësive për bashkëpunime komunale ndërkufitrare dhe projekte tjera të përbashkëta me interes publik që kanë për qëllim përmirësimin e cilësisë së jetës në dy komunat tona.