Sot u mbajt edicioni i 2-të i festivalit Ndërkombëtarë RINIA FEST 2023 në Sfillare të Poshtme

Sot u mbajt edicioni i 2-të i festivalit Ndërkombëtarë RINIA FEST 2023 në Sfillare të Poshtme
Nën patronatin e Komunës së Sarajit në fsh.Sfillare të poshtme u hap Festivali Folklorik Ndërkombetarë RINIA FEST 2023 Pëfaqësusesi i Komunës së Sarajit z.Xhelal Jakupi i përshendeti të pranishmit si dhe ju shprehi mirënjohje për kontributin dhe punën e shkëlqyeshme në promovimin e vlerave kulturore në Komunën tonë.
Mysafir nderi ishin veprimtarja ,poetja Flora Brovina gjithashtu kryesia e ÀBC-së poetike ,regjisori Mejdi Alidemi ,artistë nga Prishtina me recitale patriotike si dhe shumë Shoqata Kulturore artistike dhe Solist vendas.