Takim me organizatorët e Festivalit Ndërkombëtar Folklorit Burimor SHKA “DUFLLA”

Takim me organizatorët e Festivalit Ndërkombëtar Folklorit Burimor  SHKA “DUFLLA”
Sot kryetari i Këshillit Komunal Saraj Muhamed Ramadani në objektin e Komunës i mirëpriti organizatorët e Festivalit Ndërkombëtar Folklorit Burimor SHKA “DUFLLA” Rashçe në krye me kryetarin Ylber Idrizi dhe disa Shoqata Kulturore Artistike pjesëmarrëse nga:
🇲🇰 Maqedonia e Veriut,
🇽🇰 Kosova
🇧🇬 Bullgaria
🇦🇱 Shqipëria
🇬🇷 Greqia
🇰🇬 Mali i Zi
🇧🇦 Bosna e Herzegovina
🇭🇷 Kroacia
🇹🇷Turqia
🇦🇲 Rumania
Në këtë takim kryetari i Keshillit Komunal u shpreh se do përkrah festivale të tilla ku për qëllim kanë promovimin e vlerave artistike, dhe mbështjen që do jep këshilli komunal të organizimit të këtyre eventeve.
Kryetari Ylber Idrizi shprehu falemenderim për mbështetjen që jep Komuna për këtë festival dhe në fund u shkëmbyen disa dhurata mes Shoqatave Kulturore dhe kryetarit të Këshillit Komunal.