Të nderuar qytetarë,

Të nderuar qytetarë,

Kam kënaqësinë që në emrin tim personal, nè emèr tè kèshillit dhe në emër të të gjithè tè punèsuarve të Komunës së Sarajit, t’ju përcjell urimet më të ngrohta për një Vit të Ri të begatë, duke dëshiruar që në çdo familje të mbizotërojë shëndeti, dashuria, lumturia dhe harmonia.

Urime të përzemërta dhe suksese për të gjithë Ju në vitin 2018 !

Me respekt,

Blerim Bexheti– Kryetar i Komunës së Sarajit (/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}