Të dashur qytetarë

Të dashur qytetarë

Në emrin tim personal dhe në emër të administratës komunale, të gjithë qytetarëve dhe institucioneve komunale ju uroj festën e Vtit të ri duke ju dëshiruar së pari shëndet, lumturi dhe harmoni në familjet tuaja.

Mërgimtarëve që janë kthyer për festat e fundvitit, ju dëshiroj qëndrim të këndshëm në vendlindje.

Me respekt,
Kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti