Të gjithë besimtarëve të konfesionit ortodoks ju uroj festën e Pashkëve duke ju dëshiruar harmoni, paqe dhe mirëqenie në familjet tuaja.

Të gjithë besimtarëve të konfesionit ortodoks ju uroj festën e Pashkëve duke ju dëshiruar harmoni, paqe dhe mirëqenie në familjet tuaja.

Gëzuar për shumë vite pashkët!