Të nderuar qytetarë

Të nderuar qytetarë

Kam nderin që sot në një ditë të veçantë për komunën tone, në emrin tim dhe në emër të të gjithë të punësuarve tju uroj këtë ditë.

Urime 13 Dhjetori, ditën e komunës së Sarajit. Dita e sotme është padyshim një datë e rëndësishme në kalendarin e festave tona dhe sot ne duhet të mburemi, sepse jemi të denjë ta festojmë këtë ditë!

Me respekt,

Kryetari i Komunës së Sarajit z.Blerim Bexheti (/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}