Urime 100 vjetori I Shqipëris

Komuna e Sarajit të gjith qytetarëve të sajë, u’a uronë festën e 28 nëntorit ditën e flamurit dhe 100 vjetorin e pavarsisë së Shqipëris. Njëherësh, Komuna të gjith qytetarëve ju dëshironë që të bashkuar dhe në mënyrë familjare të  festojnë dinjitetshme, ashtu siç ju ka hije shqiptarëve për festa. Urime dita e flamuri kombtar.   

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}