Urime 7 Marsi – Dita e Mësuesit

Urime 7 Marsi – Dita e Mësuesit

 

Të nderuar e të respektuar mësuese, mësues, profesorë, pedagogë dhe gjith Ju që kontriboni në arsimimin e gjeneratave të reja Ju uroj nga zemra Gëzuar Festën e 7 Marsit, ditën e cila simbolizon hapjen e shkollës së parë shqipe dhe fillimin e mësimit të shkronjave shqipe, ditën më të madhe të dijes dhe edukimit, duke ju dëshiruar shëndet dhe jetë të gjatë.

Në emër të Komunës së Sarajit  si dhe në emrin tim më lejoni që të përgëzoj mësimdhënësit dhe punëtorët në arsim për punën e tyre të shenjët. Puna dhe vepra juaj do të mbetet gjithnjë e pashlyer.

 

Me respekt,

Komuna e Sarajit

Kryetar

Blerim Bexheti (/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}