Urime 8 Marsi

Urime 8 Marsi

 

Me rastin e 8 marsit Ditës ndërkombëtare të gruas dëshiroj të përcjellë urimet më të përzemërta për nënat, motrat, gjyshet, vajzat tona dhe u shpreh urimet e mija të sinqerta duke ju dëshiruar suksese dhe prosporitet në çdo fushë të jetës së tyre.

Me respekt,

Blerim Bexheti

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}