Urime ditën e Flamurit

Komuna e Sarajit dhe Kryetari  i saj z. Blerim Bexheti, të gjithë shqiptarëve ua uron ditën e flamurit 28 nëntorin me shpres që nëntorin e ardhshëm shqiptarët ta festojnë së bashku në Evropën e bashkuar.

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}