Urime 28 nëntorin!

Urime 28 nëntorin!

Sot festojmë 28 Nëntorin, këtë datë me rëndësi të jashtëzakonshme për kombin tonë.
28 Nëntori, përveç gëzimit dhe krenarisë së madhe, duhet gjithmonë të na mbajë gjallë edhe ndjenjën e përgjegjësisë për përmbushjen e këtij testamenti.

  1. Me respekt,
    Kryetari i Komunës së Sarajit z.Blerim Bexheti

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}