Vazhdon dekorimi i Sarajit me mbjelljen fidaneve të rinj.

Vazhdon dekorimi i Sarajit  me mbjelljen fidaneve të rinj.
Serkretari i komunës Sefi Shabani bashkë me Drejtorin për Parqe dhe Gjelbërime Zuhejr Rexhepi sot vizituan nga afër mbjelljen e disa fidaneve të rinj në Saraj.
Gjithsejt janë mbjellur 49 fidanë :
35 – thuja ouduord
3 – thuja smaragd
8 – likuidambar
3 – rrapi
Vazhdojmë për ambient të pastërt dhe të shëndoshë.