Kryetari i BFI-së takoi Blerim Bexhetin.

Kryetari i BFI-së takoi Blerim Bexhetin.

 

H. Sulejman ef. Rexhepi – Reisul Ulema i BFI-së në RM sot vizitoi komunën e Sarajit ku u mirëprit nga kryetari Blerim Bexheti.
Ai i percolli kryetarit uratat per mandatin e rri dhe theksoi se do të qëndroj krah i komunës në zhvillimin e mëtutjeshëm të saj.

 

(/([\|{}\(\)\[\]\\\/\+^])”\)(‘<"''"><\')}