Donacion slloven për kopshtin Filizi në komunën e Sarajit.

Donacion slloven për kopshtin Filizi në komunën e Sarajit.
Kryetari z.Blerim Bexheti në prezencë të Ambasadorit të Republikës së Sllovenisë Shkëlqesisë së tij Milan Predan, drejtorit të kompanisë Bibaj Maqedoni z. Fidan Bibaj dhe Drejtoreshën e Çerdhes znj. Vjollca Mustafa me rastin e festave të Vitit të Ri të pranojmë donacion për kopshtin Filizi në Saraj.
Donacioni vjen nga Kompania Bibaj Maqedoni dhe përbëhet nga kondicionerë Inventor, televizorë, projektorë, karrige për ushqyerjen e foshnjave, lodra didaktike dhe mjete shkollore pune të përshtatshme për moshën parashkollore për 160 fëmijë.
Faleminderojmë sinqerisht kompaninë sllovene dhe drejtorin z. Fidan Bibaj për këtë donacion shumë të qëlluar dhe le të shërben kjo si stimulim tek publiku i gjerë, për të zhvilluar një ndërgjegjësim më të lartë për rëndësinë e dhurimit dhe ndihmës, veçanërisht në kopshte dhe te fëmijët e moshës parashkollore.
Gjithashtu kryetari bashkë me abmasadorin diskutuan edhe për zhvillimet politike në vend dhe rajon.