Fotogaleri nga manifestimi tradicional i komunës së Sarajit, me rastin e festës së 7 dhe 8 marsit.

Fotogaleri nga manifestimi tradicional i komunës së Sarajit, me rastin e festës së 7 dhe 8 marsit.