INFORMIM

Informohen të gjith ato që kanë aplikuar për instruktor rajonal dhe regjistrues se me datë 20.08.2021 (e premte) do të jetë testimi i kandidatëve në lokalet e shkollës fillore “Dituria – Saraj” në ora 13:30. Kandidatët duhet të kenë me vete dokumetet që kërkohen në konkurs, letërnjoftim dhe mask mbrojtëse.