INFORMIM

Informohen të gjith ato që kanë aplikuar për instruktor rajonal dhe regjistrues se me datë 20.08.2021 (e premte) do të jetë testimi i kandidatëve në lokalet e shkollës fillore “Dituria – Saraj” në ora 13:30. Kandidatët duhet të...

More info

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2021 за унапредување на административен службеник во Општина Сарај

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2021 за унапредување на административен службеник во Општина Сарај

Општина Сарај објавува Интерен оглас за унапредување на 2 (два) административни службеници за следните работни места: УПР 01 01 В01 000  Советник за локален економски развој , Одделение за јавни дејности и локален економски развој...

More info

Buxheti 2018

Bilansi i shpenzimeve artikulli AI  Bilansi i shpenzimeve artikulli KAl   Bilansi i shpenzimeve artikulli TAl   Bilansi i të аdhurave Tabela fiskale e buxhetit   

More info

Fakulteti i Shkencave Islame

Fakulteti i Shkencave Islame është themeluar më vitin 1995, ndërkaq më 22 – 12- 1997 ka filluar punën për herë të parë. Ky fakultet gjendet në F. Kondovë – Komuna e Sarajit. Fakulteti i Shkencave Islame në Shkup (FSHI) është institucion i vetëm i...

More info