Kryetari z.Blerim Bexheti priti në takim Kryetaren e Asociacionit për Afirmimin e Gruas në Shkup znj. Ajgyl Sulejman.

Kryetari z.Blerim Bexheti priti në takim Kryetaren e Asociacionit për Afirmimin e Gruas në Shkup znj. Ajgyl Sulejman.
Kryetari z.Blerim Bexheti priti në takim
Kryetaren e Asociacionit për Afirmimin e Gruas në Shkup znj. Ajgyl Sulejman.
Takimi ishte me karakter informativ dhe ka të bëj me thellimin e bashkëpunimit ndërmjet komunës së Sarajit dhe AAG për realizimin e projekteve të përbashkëta që kanë për qëllim avansimin e gruas në çdo sferë të jetës.