Saraj Fest 2022

Saraj Fest 2022
Me rastin e festivalit “Saraj Fest 2022”, sot në hapësirat e komunës së Sarajit kryetari z. Bexheti mirëpriti shoqnitë kulturore artistike pjesmarëse në këtë festival, të cilëve ju shprehi mirënjohje për kontributin dhe punën e shkëlqyeshme në promovimin e vlerave kulturore artistike në komunën tonë.
“Saraj Fest 2022 është edicioni i 12 me radhë që organizohet nga SH.K.A Drita e Dervenit – Saraj dhe na mundëson që nga afër të njihemi me artin, kulturën dhe folklorin nga më shumë vende të ballkanit dhe më gjërë.
Komuna e Sarajit në kontinuitet ka dhënë dhe do të vazhdoj të jep mbështetje të parazervë në zhvillimin e artit dhe kulturës në komunën tonë.” – u shpreh Kryetari z. Blerim Bexheti