Sot Kryetari z.Blerim Bexheti ndau 14 vendime pune për mësuesit e shkollave fillore që gravitojnë në Komunën e Sarajit.

Sot Kryetari z.Blerim Bexheti ndau 14 vendime pune për mësuesit e shkollave fillore që gravitojnë në Komunën e Sarajit.
Sot Kryetari z.Blerim Bexheti ndau 14 vendime pune për mësuesit e shkollave fillore që gravitojnë në Komunën e Sarajit.
Mësuesve të rinj së pari ju dëshirojmë shëndet, përkushtim në punën e tyre të shejntë dhe suksese në zhvillimin e procesit edukativo arsimorë.