Tregu i Shkollës – Aksion humanitar nga nxënësit e sh.f Bajram Shabani Kondovë

Tregu i Shkollës – Aksion humanitar nga nxënësit e sh.f Bajram Shabani Kondovë
Nxënësat e Sh.f Bajram Shabani – Kondovë bashkë me stafin edhe këtë vit organizuan tregun e shkollës. Në këtë aktivitet të gjithë nxënësit përgadisin produkte ushqimore në shtëpitë e veta dhe më pas i ekspozojnë ato për shitje në tregun e shkollës.
Mjetet e grumbulluara në këtë aktivitet janë të destinuara për qëllime humanitare.
Përshëndesim inicijativën e qëlluar që sigurisht ndikon në ngritjen e ndërgjegjës humanitare të nxënësve.