Sot në hapsirat e Komunës së Sarajit nxënësi i SHMQSH ‘’Saraj’’ ILL Rustemi promovoi Librin e tij të parë me titull : ‘’Sfidat Kombëtare në Dërvend të Shkupit :1940 – 1945’’

Sot në hapsirat e Komunës së Sarajit nxënësi i SHMQSH ‘’Saraj’’ ILL Rustemi promovoi Librin e tij të parë me titull : ‘’Sfidat Kombëtare në Dërvend të Shkupit :1940 – 1945’’

Sot në hapsirat e Komunës së Sarajit nxënësi i SHMQSH ‘’Saraj’’ ILL Rustemi në prani të sekretarit të Komunës z.Qamil Kovaci pronarit të Dauti Komerc z.Xhemali Dauti, përfaqësues të Ministris së Arsimit dhe Shkenceës dhe profesorëve bëri...

More info