Kryetari i komunës së Sarajit Blerimi Bexheti priti në vizit pune sekretarin shtetror në Ministrin e Bujqësis z.Nefrus Çeliku dhe zavendës drejtorin e Agjencionit për përkrahje finaciare dhe zhvillim rural në bujqësi z.Abdul-Selam Selami.

Kryetari i komunës së Sarajit Blerimi Bexheti priti në vizit pune sekretarin shtetror në Ministrin e Bujqësis z.Nefrus Çeliku dhe zavendës drejtorin e Agjencionit për përkrahje finaciare dhe zhvillim rural në bujqësi z.Abdul-Selam Selami.

  Në takim u bisedua për mundësit për zhvillimin rural të Komunës së Sarajit, implementimin e projekteve si dhe për projektet që planifikohet të zhvillohen në të ardhmen. Gjatë takimit u bisedua edhe për mundësit që ka komuna e Sarajit...

More info